پزشکیان: بودجه طوری تدوین شود که محرومین بیشتر در توجه باشند انتقاد پزشکیان از پرداخت بی‌ضابطه ردیف‌های دستمزدی به مدیران ناکارآمد برآورد اولیه خسارات ناشی از جنگ ۱۲ روزه؛ ۹۰ درصد از آسیب‌ها مربوط به شهر تهران است سپاه پاسداران: آماده پاسخ پشیمان‌کننده به هرگونه تهدید و تعرض آمریکا و اسرائیل هستیم کشف بزرگ‌ترین محموله سلاح آمریکایی در شرق ایران/ دست موساد قطع شد سردار رادان: دشمن دنبال براندازی بود، اما در تحقق هدفش ناکام ماند علی‌اکبر احمدیان به دولت می‌رود سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند خراسان شمالی چهارشنبه تعطیل شد جزئیات گفت‌و‌گو‌های عارف با ۹ تن از سران کشور‌های جهان متن حکم پزشکیان برای انتصاب علی لاریجانی به دبیری شورای عالی امنیت ملی منتشر شد علی لاریجانی دبیر شورای عالی امنیت ملی شد دولت مجوز استفاده از کمک‌های بلاعوض سازمان ملل برای اتباع را صادر کرد قالیباف قانون مالیات بر سوداگری و سفته‌بازی را ابلاغ کرد رئیس‌جمهور: تمامی اجزای توسعه در کشور باید منوط به تمهید تامین آب باشد

وزیر دولت اصلاحات: دولت روحانی اقدامی انجام نداده است

وزیر مسکن و شهرسازی دولت اصلاحات گفت: ما که ندیده‌ایم دولت در عمر 6 ساله خود کاری را صورت داده باشد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۱۵ - ۲۱ آبان ۱۳۹۸ - 2019 November 12
کد خبر: ۲۷۷۲۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ علی عبدالعلی‌زاده وزیر مسکن و شهرسازی دولت اصلاحات با اشاره به ائتلاف دولتی‌ها با اصلاح طلبان یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی در پاسخ به این پرسش که نظرتان درباره ائتلاف احتمالی اصلاح‌طلبان با حامیان دولت در انتخابات پیش رو مجلس، اظهار داشت: دولت فعلی با اصلاح‌طلبان کاری ندارد و در نتیجه اصلاح طلبان نیاز نیست با دولت هماهنگ باشند.بنابراین به خدا توکل کنند.

 

وی با اشاره به اینکه به نظر شما عملکرد دولت تا کنون چگونه بوده است، گفت: دولت روحانی کاری نکرده است ما که ندیده‌ایم دولت در عمر 6 ساله خود کاری را صورت داده باشد.

 

وزیر دولت اصلاحات تاکید کرد:‌ در شرایط فعلی کشور و مملکت انتظار این بود که دولت فعالیت و اقدامات چشمگیری را صورت دهد اما دولت کاری نکرد.

 

به گزارش فارس، عبدالعلی زاده چندی پیش گفته بود اگر دولت فکر می‌کند که برای مشکلات کشور نمی‌تواند کاری صورت دهد استعفا دهد.

ارسال نظر